آشنایی با کشور اندونزی

 اندونزی :

اندونزی یا همان به اصطلاح جمهوری اندونزی کشوری است که در جنوب شرقی آسیا و همچنین اقیانوسیه واقع شده است. این کشور منشکل از 17.508 جزیره و همچنین 33 استان می باشد.
نظام سیاسی این کشور همراه با انتخابات مجلس و ریاست جمهوری می باشد. پایتخت کشور اندونزی شهر جاکارتا می باشد.
این کشور با وجود جمعیت بسیار زیاد و همچنین داشتن مناطق پر تراکم، جنگل های کم جمعیت بسیار انبوه و گسترده ای دارد. اندونزی از لحاظ تنوع زیستی در رتبه دوم جهان قرار دارد. این جمهوری از لحاظ منابع طبیعی بسیار غنی می باشد ولی با این وجود هنوز درصد زیادی از مردم در فقر به سر می برند.
مجمع الجزایر اندونزی از مناطق مهم بازرگانی دریایی جهان به شمار می آید. اگر بخواهم برایتان از تاریخچه نام اندونزی برایتان بگویم، می توانم بگویم که این نام از واژه لاتین ایندوس و همچنین واژه یونانی نسوس به معنی جزیره گرفته شده است.
جمهوری اندونزی در نیمکره شرقی، در اقیانوس هند و دریاهای وابسته به آن قرار دارد و همچنین خط استوا نیز از آن می گذرد. این کشور در جزیره گینه نو با استان پاپوآ (استانی در اندونزی) و همچنین در جزیره برنئو با کشور مالزی مرز مشترک دارد.
شهر جاکارتا، پایتخت جمهوری اندونزی، در ابندا یک شهر بندری کوچک بوده است، اما این کشور هم اکنون 670 کیلومتر مربع وسعت دارد و همچنین جمعیتی بالغ بر 9 میلیون نفر را در خود جای داده است. این شهر یکی از مراکز مهم اقتصادی در اندونزی می باشد.
مساحت، مسافت و آب و هوای امارات :
مساحت کشور اندونزی 1.919.440 کیلومتر مربع می باشد که از این لحاظ در رده 15 دنیا از نظر پهناوری قرار می گیرد. 
بیش از دو سوم کشور اندونزی توسط جنگل های انبوه استوایی پوشانده شده است و به همین دلیل است که این کشور دارای آب و هوایی استوایی و همراه با بارندگی سنگین در طول سال است. قسمت عظیمی از این کشور کوهستانی است و از آنجایی که در دو طرف خط استوا قرار گرفته است به همین دلیل تنها دارای دو فصل می باشد. یکی فصل مرطوب از ماه نوامبر تا ماه مارس و دیگری فصل خشک از ماه ژوئن تا ماه اکتبر
فاصله هوایی کشور عزیزمان ایران (تهران) تا اندونزی (جاکارتا) 7409 کیلومتر می باشد که این فاصله هوایی معادل با 9 ساعت و 42 دقیقه می باشد.
زبان، مذهب و واحد پول کشور :
زبان رسمی کشور اندونزی، زبان اندونزیایی است. مردم این کشور را اقوام گوناگونی تشکیل می دهد که قوم جاوه ای با حدود 40 درصد، بزرگترین قوم در اندونزی به حساب می آید و همچنین پس از آن نیز قوم سوندانی با حدود 15 درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
در کشور اندونزی 86.1 درصد از مردم مسلمان هستند. این دین یا همان به اصطلاح دین اسلام، توسط بازرگانان دریانورد مسلمان در این کشور رواج یافته است.
در این کشور، حدود 86 درصد از مردم اندونزی مسلمان بوده و بقیه نیز مسیحی، هندو یا بودایی هستند. در اندونزی، فرقه اسلامی احمدیه در حدود دویست هزار هوادار دارد. اندونزی از آنجایی که پر جمعیت ترین کشور مسلمان جهان لقب دارد، همواره به داشتن سنت بردباری مذهبی افتخار می کرده و همچنین در قانون اساسی این کشور نیز آزادی مذهبی تضمین شده است.
واحد پول این کشور روپیه است و جمعیت آن طبق آخرین سرشماری حدود 288 میلیون و 461 هزار و 700 نفر می باشد. کشور اندونزی از لحاظ جمعیت در رتبه چهارم جهان قرار دارد.
فرهنگ و دین :
در شهر بالی واقع در اندونزی، هنر نقاشی دارای سنت و پیشینه بسیاری است. هنرمندان محلی این کشور در سده بیستم، با سبک نقاشی اروپایی آشنا شدند. امروزه در جاوه مرکزی روش نقش برداری کلافه ای، از روش های بسیار قدیمی اندونزی به حساب می آید.



Comments

Popular posts from this blog

نکاتی مهم درباره رودخانه نوردی

دره راگه؛ بهشتی در قلب کویر